Ook kleine dingen zijn avontuurlijk

"Ik houd van avontuur in de breedste zin van het woord: in de blubber met de auto, op pad met onze honden, maar ook wanneer ik met mensen aan de slag ga en hen help bij het zetten van haalbare en impactvolle stappen."

Supervisie-avontuur-sanne-roks
Avontuur leren supervisie Sanne

Sanne in het kort

Ik ben Sanne Roks met MSc-titel en ben in 1981 geboren in Breda. Sinds mijn studententijd woon ik in Utrecht, nu samen met Martijn en twee grote honden. Ik banjer graag met hen buiten, in de natuur. Als supervisor kunnen bijdrage aan de vraagstukken van mensen vind ik heerlijk en ik geniet van de puzzels die altijd weer nieuwe inzichten opleveren. Ik wissel mijn werk graag af met boot-varen, buiten zijn, bezoekjes aan telkens dezelfde terrasjes (ik ben vreselijk saai op dit gebied), 4x4 rijden en vuurtjes stoken. Groot plezier vind ik in het leren van de lessen die het leven brengt: soms zijn de processen intensief, maar rijker word ik er altijd van 💪

Heb jij ook zin om rijker te worden? Dan loop ik graag met je op!

Supervisor Sanne houdt van hond

♡ Ik besteed veel tijd en aandacht aan mijn mentale en energetische gezondheid, zodat ik goed opgeladen ben om mijn werk te doen.

♡ Ik vind het fijn om met de seizoenen, de wisselingen in het weer en de hoeveelheid daglicht mee te bewegen en vier iedere volle maan met een vuur.

♡ Een bewuste keuze is het om maximaal drie klanten per dag te spreken. Zo zorg ik ervoor dat mijn liefde voor kwaliteit geborgd blijft.

♡ Een heerlijk uitgangspunt vind ik dat een mens veel ruimte kan vinden voor opschonen en herbesluiten. Zo kun je jezelf, in ieder geval vanuit filosofisch perspectief, iedere willekeurige dag omtoveren tot een kersvers mens.

Missie: bijdragen aan een gezondere wereld

Kennis delen voelt zingevend

We staan maatschappelijk voor grote uitdagingen en daarbij hebben we onze wijsheid nodig. Daaraan bijdragen, ook al is het maar een klein beetje, is mijn missie. Iedere dag leer ik bij en verzamel ik weer wat meer ervaring en kennis. Dat deel ik het liefst met jou, zodat jij het op jouw beurt, weer kunt delen met anderen om je heen 🥳. Mijn motto is dan ook: zorg goed voor jezelf en deel je gezondheid daarna met anderen en de wereld.
Zo werd ik supervisor
Vanuit een natuurlijke interesse begon ik jong met het begeleidings-vak. Bevlogen om uit te vinden 'hoe de mensheid in elkaar steekt', volgde ik studies (je kunt ze vinden op LinkedIn) en vond ik leermeesters die me verder hielpen. Ik schoonde op, leerde mijn vakkennis en groeide, mede dankzij alle klanten 👍. Coach-zijn is mijn beroep en ik geniet ervan. Met liefde en plezier deel ik mijn kennis over constructief leven en gezondheid met jou. Ben je nieuwsgierig? Contact me dan!

Over Sanne

"Sanne is naar mijn idee geboren om mensen te laten groeien. Door feedback en transparantie niet te schromen. Door te kijken en te voelen. Ze is betrokken, werkt divers en raakt op een natuurlijke wijze de kern."

"Typisch Sanne vind ik, dat ze altijd vragen blijft stellen en onderzoeken. Liefdevol gaat ze door waar anderen ophouden. Ik vind dat heerlijk, want ik weet dat ze niet stopt vóór iets 'goed' is."
"Sanne is een van de weinig pur sang ontwikkelaars die vanaf jongs af wist wat haar talent was: mensen ontwikkelen. Sneller, beter, scherper. Vanuit een volstrekt neutrale houding naar iemands huidige performance kijkend, daagt ze mensen uit meerdere stappen voorwaarts te zetten."
arrow_drop_up arrow_drop_down