arrow_drop_up arrow_drop_down

Supervisie in Utrecht

... betekent ruimte vinden in je (professionele) leven.

Supervisie Utrecht Supervisor Sanne Roks

Groeien als professional doe je door je kern te begrijpen

Het is heerlijk om met een filosofische voeler op te lopen, als je waardevolle stappen wilt zetten in je professionele groei. Als supervisor luister ik oordeel-vrij naar jouw ervaringen, zo kunnen we beide als goedgemutste detectives, ruimte en verbanden in je belevenissen vinden. Ik voorzie je van input, help je bij het 'opruimen' en laat je zien wat jou nog krachtiger maakt.

Telkens opnieuw draag ik met ongelooflijk veel plezier bij aan de persoonlijke en professionele groei van mensen zoals jij. Door mijn vakbekwaamheid en behendigheid, kan ik gangbare kennis heel exact omzetten naar de handvatten die jij zocht om op het volgende level te komen. Hieronder vind je het aanbod om met mij samen te werken.


Let op: ik vind het belangrijk dat jij een optimaal groeiresultaat zult hebben. Dat vraagt om een gezonde klik. Na ons eerste gesprek (geen intake, zie FAQ), waarin we elkaar als vanzelf leren kennen, zullen we beide nog eens navoelen of we stevig en vrij met elkaar aan de slag te kunnen.

Zo werkt het

In tien bijeenkomsten van een uur onderzoeken we jouw mogelijkheden, kwaliteiten en wensen voor deelname op de arbeidsmarkt. 
De investering voor een supervisietraject is € 125o,- excl. btw (€ 1512,50 incl. btw). Een offerte voor jouw werkgever, regel ik binnen 2 werkdagen.
Onze gesprekken kunnen zowel face-to-face als via Zoom gevoerd worden.

Aanbod supervisie

Supervisie Utrecht Supervisor Sanne Roks

Super profi met supervisie

Onze weg loopt in één richting: hoppa, zo de toekomst in. Jij hebt zin om de waarde van het verleden vlot op te pakken, zodat je nieuwe dingen kunt vormgeven in het nu. Oefenen, informatie verzamelen, kennis toevoegen, uitproberen en opnieuw onderzoeken, zo maak je spiraalsgewijs de kersverse kansen eigen. Ik ben klaar om met je op te lopen en kijk ernaar uit van je te horen!

Opmerkelijk aan mijn manier van werken

Ik voer maximaal vier gesprekken per dag

Hulpverleners en psychologen ontvangen tot wel negen mensen per dag. Ik heb daar bewondering voor en tegelijkertijd ben ik ook blij dat ik andere keuzes kan maken: ik ben vrijgevestigd, werk als supervisor natuurlijk zonder verzekeraars en kan daardoor mijn eigen kwaliteitsniveau bepalen! Ik voer maximaal 4 gesprekken per dag. Zo kan ik jou mijn beste opmerkzaamheid, meedenkkracht en frisse energie geven.

Je bent zelf eigenaar, daarom geen dossier

Jouw vraagstuk is privé. Je wordt daarom niet 'vastgelegd' in een dossier, ik maak geen aantekeningen. Tijdens de sessies werken we met een 'leerflap' waarop je jouw eigen voortgang (samen met mij) optekent. Deze 'leerflap' blijft van jou en je neemt dit betekenisvolle document mee naar huis, als je klaar bent. Daarna bewaar ik alleen nog maar jouw naam, contactgegevens en waardevolle herinneringen aan onze samenwerking.

Helderheid door werkregels, bijvoorbeeld: 'niets is gek'

De wijzen in het Oosten zeiden het 5000 jaar geleden al: “kijk naar jezelf met nieuwsgierigheid en mildheid, zodat je de ruimte hebt om écht onderzoek te doen en kunt groeien”. Daarom is een van mijn werkregels: niets is gek.


Alle werkregels zijn simpel, logisch en gezond. Ben je nieuwsgierig naar de andere? Klik dan hier.

Dit is wat supervisanten over me zeggen

Tussenevaluatie:

"Elke sessie merk ik dat ik mijzelf beter leer kennen. Ik begin anders naar mezelf en mijn werk kijken."

"Super waardevol om dit traject samen met jou te doen!"
"Ik heb zoveel geleerd met Sanne! Ik durfde open te staan, kreeg de juiste vragen en voelde vertrouwen. Ook fijn: samen in de gaten houden of we de goede richting opgaan."