Supervisie in Utrecht

Groeien als professional? Begrijp je kern!

Supervisie Utrecht Supervisor Sanne Roks

Groeien als professional doe je door je kern te begrijpen

Het is heerlijk om met een filosofische voeler op te lopen, als je waardevolle stappen wilt zetten in je professionele groei. Als supervisor luister ik oordeel-vrij naar jouw ervaringen, zo kunnen we samen als goedgemutste detectives, ruimte en verbanden in je belevenissen vinden. Ik voorzie je van input, help je bij het 'opruimen' en laat je zien wat jou nog krachtiger maakt.

Telkens opnieuw draag ik met ongelooflijk veel plezier bij aan de persoonlijke en professionele groei van mensen zoals jij. Door mijn vakbekwaamheid en behendigheid, kan ik gangbare kennis heel exact omzetten naar de handvatten die jij zocht om op het volgende level te komen.


Veel voorkomende onderwerpen tijdens supervisie:

1. Je eigen koers bijstellen en durven varen

2. Balans vinden en stresspieken reduceren

3. Gezonde grenzen kennen en kunnen stellen

4. Goed voor jezelf kunnen zorgen en toch verbinden

5. Omgaan met de druk en eenzaamheid van Corona

6. Jouw piekerhoofd rustig krijgen

7. Emotionele uitbarstingen stabieler maken

8. Stevig en genuanceerd zelfbeeld ontwikkelen, zonder overmatige perfectie of bewijsdrang

9. Loslaten van problemen en verantwoordelijkheid laten daar waar deze hoort

10. Je kunnen 'voeden aan de liefde', in plaats van deze te laten weglekken

11. Jouw (zelf)vertrouwen opbouwen en zelfliefde ontwikkelen

Meer lezen over doelen en thema's? Klik dan hier.


Is er een ander thema waarin je wilt groeien en vraag je jezelf af of ik daarmee uit de voeten kan? Bel me dan op 0648973343, stuur een Voicebericht via Whatsapp of laat je vraag achter via de contactpagina.

Wat krijg je?

☞ Mij, als jouw persoonlijke supervisor 😊🥳

☞ Tien één-op-één sessies van een uur waarmee je ruimte en duidelijkheid in jouw leerthema's vindt

☞ Keuze tussen face-to-face en online sessies

☞ Ik ben LVSC geregistreerd. Je ontvangt daarom na afloop van een traject een Verklaring Supervisie, bruikbaar voor beroepsverenigingen, als voorsupervisie, of als bewijs van opleidingssupervisie

Praktisch

In tien bijeenkomsten van een uur gaan we aan de slag met jouw leerthema.


De investering voor een supervisietraject bedraagt €1250,-. Betaal je zelf, dan is dit bedrag inclusief btw. Ben je een zakelijke klant/ werkgever, dan is dit tarief exclusief btw.


Een offerte voor jouw werkgever, regel ik binnen 2 werkdagen.

Groepssupervisie

Per 'toegevoegde persoon' wordt de sessie verlengt met één kwartier. De tarieven:

Twee supervisanten (75 minuten) ☞ € 1562,50

Drie supervisanten (90 minuten) ☞ € 1875,-

Check voor de zekerheid jouw beroepsvereniging voor specifieke eisen. Zijn er aanpassingen nodig? Dan is dit natuurlijk mogelijk.

Opmerkelijk aan mijn manier van werken

Ik voer maximaal vier gesprekken per dag

Hulpverleners en psychologen ontvangen tot wel negen mensen per dag. Ik heb daar bewondering voor en tegelijkertijd ben ik ook blij dat ik andere keuzes kan maken: ik ben vrijgevestigd, werk als supervisor natuurlijk zonder verzekeraars en kan daardoor mijn eigen kwaliteitsniveau bepalen! Ik voer maximaal 4 gesprekken per dag. Zo kan ik jou mijn beste opmerkzaamheid, meedenkkracht en frisse energie geven.

Je bent zelf eigenaar, daarom geen dossier

Jouw vraagstuk is privé. Je wordt daarom niet 'vastgelegd' in een dossier, ik maak geen aantekeningen. Tijdens de sessies werken we met een 'leerflap' waarop je jouw eigen voortgang (samen met mij) optekent. Deze 'leerflap' blijft van jou en je neemt dit betekenisvolle document mee naar huis, als je klaar bent. Daarna bewaar ik alleen nog maar jouw naam, contactgegevens en waardevolle herinneringen aan onze samenwerking.

Helderheid door werkregels, bijvoorbeeld: 'niets is gek'

De wijzen in het Oosten zeiden het 5000 jaar geleden al: “kijk naar jezelf met nieuwsgierigheid en mildheid, zodat je de ruimte hebt om écht onderzoek te doen en kunt groeien”. Daarom is een van mijn werkregels: niets is gek.


Alle werkregels zijn simpel, logisch en gezond. Ben je nieuwsgierig naar de andere? Klik dan hier.

 Rustiger en steviger op je eigen grond te staan & vanuit gezondheid op situaties reageren!

Zo werkt het:

  • Je neemt contact met me op via het formulier onderaan deze pagina of je belt/appt me op 06 4897 3343.
  • We plannen een eerste sessie in.
  • Tijdens ons gesprek gaan we direct aan de slag en starten we met het onderzoeken van jouw leerthema.
  • Ik vind het belangrijk dat jij een optimaal groeiresultaat zult hebben en dat vraagt om een gezonde match. Na ons eerste gesprek zullen we beide nog eens nagaan of we met elkaar aan de slag te kunnen. We 'slapen er een nachtje over'.
  • Bij wederzijds vertrouwen vervolgen we het traject zoals we hebben besproken en stuur ik jou of jouw werkgever een factuur. Besluit je na deze nacht om welke reden dan ook niet met mij verder te willen, dan is dit helemaal ok. Let op: de eerste bijeenkomst wordt altijd in rekening gebracht (€ 87,-), ook als je besluit elders verder te leren.
  • Tijdens de sessies zet ik mijn expertise en bedrevenheid maximaal in, zodat algemene learnings omgezet kunnen worden naar praktische antwoorden en vernieuwende inzichten die heel precies passen in jouw leven. Zo stap jij een volgende fase in!

Dit is wat supervisanten over me zeggen

Tussenevaluatie:

"Elke sessie merk ik dat ik mijzelf beter leer kennen. Ik begin anders naar mezelf en mijn werk kijken."

"Super waardevol om dit traject samen met jou te doen!"
"Ik heb zoveel geleerd met Sanne! Ik durfde open te staan, kreeg de juiste vragen en voelde vertrouwen. Ook fijn: samen in de gaten houden of we de goede richting opgaan."
Supervisie supervisor Utrecht

Groei-zin? Start vandaag nog!

arrow_drop_up arrow_drop_down